Po dveh letih smo na šoli zopet »zaključili« šolsko leto z zaključno prireditvijo, hkrati pa smo obeležili še 4. praznik KS Stročja.

Učenci in učitelji so pripravili kratek kulturni program. Tako sta nam zapela oba zbora OŠ Stročja vas – otroški in mladinski. Zaplesali so tudi plesalci in plesalke folklorne skupine Trütrce. Učenci 7. in 8. razreda so predstavili primera dobrih praks, ki sta nastala v okviru projekta SKUM. Gledališki krožek je pripravil kratek skeč, s katerim smo nasmejali zbrano občinstvo. Poleg staršev so nas z obiskom počastili še predsednik KS Stročja vas, g. Srečko Mihorič, županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, in direktorica Občinske uprave Ljutomer, ga. Olga Lukman, ki so vse zbrane tudi nagovorili. Prireditev smo zaključili tako kot smo začeli – glasbeno – zapel je Vid Bogdan, s harmoniko pa ga je spremljal Tadej Ozmec.

Sledilo je prijetno druženje staršev in otrok ter učiteljev na 10 različnih postajah v okolici šole, ki ga je prekinil dež, a so obiskovalci vseeno vztrajali in se posladkali še s palačinkami, ki so jih pekle članice Kluba prleških babic, ocvrtki izpod rok ge. Sonje Bratinščak in se razvajali z mlinci Prirodoslovnega društva Razkrižje. 

Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje in obisk.

Galerija slik

(Visited 578 times, 1 visits today)