28. in 29. 10. 2016 ja na šoli potekal 6. tabor vrstniških mediatorjev. Udeležilo se ga je 10 učencev, ki so vrstniški mediatorji na naši šoli.

V petek smo na začetku s kvizom, ki smo ga sestavili sami, ponovili znanje o mediaciji. Nato je vsak izdelal ključ, na katerega je napisal misel, ki spodbuja dobre medosebne odnose. Igrali smo se različne igre, ki so bile povezane z mediacijo. Po delavnicah smo šli v telovadnico, kjer smo se zabavali ob igrah timskega sodelovanja. Najbolj smo se namučili s preprogo, ki smo jo morali obrniti, ne da bi stopili z nje. V petek sta delavnice vodili šolski mediatorki Janja Rajh in Monika Panič Puconja. Spali smo v večnamenskem prostoru v vrtcu.

V soboto smo najprej imeli zajtrk, nato pa smo začeli z delavnicami. Vadili smo mediacijo in igrali vloge v družinskih sporih ter se o njih pogovarjali. Ta dan sta bili z nami učiteljici Janja Rajh in Milena Pavličič Kozlar. Pred zaključkom tabora, nas je obiskala še ravnateljica Mateja Leskovar Polanič in vsem sodelujočim podelila potrdila za sodelovanje na taboru in nam zaželela lepe jesenske počitnice.

 

Gal Rajh, 7. r.

Galerija

 

(Visited 106 times, 1 visits today)